Александра и Виктор не станаха двойка, въпреки че намекваха за това!

Пиарът на Алекс и Виктор приключи, а с това приключиха и доста от заблудите на феновете. Любов между двамата няма и никога не е имало.

И двамата обаче станаха не просто по-известни, но и доста по-заможни след „Ергенът“. Доказателство за това са всичките реклами, които записаха през последните месеци.

Александра Гърдева вече е много добре финансово, а преди шоуто няма и наполовина толкова доходи, колкото сега. Като психолог не беше от най-известните и това е сред мотивите й да участва в шоуто.

Все пак не може да се отрече, че хипнотерапевтката харесва Виктор чисто визуално. Тя сама призна, че си пада по спортен тип мъже. В Испания е имала гадже спортист.

За леглото има голяма вероятност да е имало продължение след предаването, но дотам. Стоянов си има гадже и е влюбен в 25-годишната Мария Тарашманова.

Алекс е сама, но няма и изгледи да стане заета. Скоро тя ще закове 35 г., а още няма дори мъж, да не говорим за деца.

В момента психоложката се е отдала на реклами, от които печели добри пари. Това е била и целта й още преди снимките на „Ергенът“.

Истината е, че психоложката е сред малкото, които излязоха с много позитиви от това шоу. Тя си изигра перфектно картите и успя да излезе като най-добрата от всички.