Еди Халваджиян кротко спинка в двореца на фамилията, мама тръгна по живота няма и месец след раждането

Наследникът на клана Халваджиян е осигурен, половинката на престолонаследника хукна по клубовете!

Най-успялата адреналинка от „Господари на ефира” възмути младите майки и куп „доброжелатели”. Щастливката, която омагьоса единствения син на Кремена и Маги Халваджиян, не се омъжи за любимия си, но живее живот на принцеса и пет пари не дава за хорските приказки.

Алекс пътува до екзотични места, където не беше и сънувала да стъпи, живее в двореца на телевизионерите, а сега съвсем официално я приеха за член на фамилията, защото даде живот на бебе Еди. Тя обаче не смята да бъде тиха и скромна снаха, а се вписва идеално с необичайно поведение във фамилията, видя kliuki.bg

Адреналинката и всички Халваджиян или не са суеверни, или не се страхуват от лоши очи. Първо представиха бебето на света, нищо че няма и четиридесет дена...След това го удариха на купон!

Малкият Еди трябва или да е много сговорчив, или да е поверен в ръцете на много доверен човек. Само няколко седмици след раждането майка му отбеляза настъпването на Новата година в клуба на баба!

Никакво нощно хранене или колики! Мама избухва със „старите” Халваджиян и в компанията на Диана Любенова и нейния Уес. Бебенцето, евентуално, e изкарало вечер „по мъжки” с тате.

[caption id="attachment_332764" align="aligncenter" width="300"]Халваджиян бави бебето, Алекс по кръчмите Алекс посреща Новата в избрана компания в клуба на Кремена![/caption]

Алекс се е променила визуално след раждането, но май още не може да свикне с родителството. Като повечето първескини изглежда иска да докаже и на себе си, че не се е променила и няма да стане като онези, които говорят само за пюрета и памперси.

[caption id="attachment_332765" align="aligncenter" width="300"]Нали има кой да гледа бебето?! Нали има кой да гледа бебето?![/caption]

Семейство Халваджиян обаче се доказват като много либерални свекъри. Те нито критикуват младата майка, нито пък намират за странно, че таткото си бави бебето, докато тя е на купон.

Малкият Еди просто си е роден с късмет! Той наистина няма да израсне в средностатистическо семейство, но сигурност фамилия Халваджиян ще се погрижи да има всичко и само най-доброто.