Абитуриентка шокира с невиждан лукс за бала си, няма спирка в прахосването на пари и получава невиждани подаръци

Абитуриентка от Бургас продължава да скандализира връстниците и техните родители с грандомания и претенции.

Зрелостничката, която изуми всички и натръшка конкурентките с факта, че Цеца Величкович ще й пее на бала, пак произведе новина. Девойчето, чието име не се споменава, но май е достатъчно ясно коя е, съвсем прекали с изхвърлянето, научи kliuki.bg

Бургазлийката ще се гримира за абитуриентката си вечер с червило за цели 62 000 долара. Козметичният продукт бил марка Guerlain и по принцип с нищо не бил по-качествен от другите на пазара, освен че корпусът му е от 18-каратово чисто злато и облицован с 200 диаманта, твърдят от e-burgas.com.

Самозабравилата се абитуриентка настояла освен това да й инкрустират инициалите, за да се знае само кой може да си позволи подобно безумие. Девойчето ще похарчи малкото състояние, за да си им червилце, което да нанася с четчица от специално дърво и велурена торбичка, за да си го пази.

За лудостта, която кара прахосничеството на Андреа и Николета да изглежда нормално, плаща бащата. Баровецът притежава хотели по родното Черноморие и в Банско. Това, което носи най-много пари обаче е строителна му фирма, която е сред най-успешните у нас.

Семейството на момичето е разведено, но тя не преживяла особена драма изглежда. Избрала е да живее при богатият си татко, който изпълнявал всичките й капризи. Дори въпросното червило било наречено „подарък за бала”.

Хубостницата обаче се доказала като достатъчно нескромна и освен Цеца и грешно скъп грим, получава още луксозен круиз и Audi S8 само защото е станала абитуриентка.