С настъпването на ноември месец наближават и големите намаления, които се предлагат за Черен петък.

Технополис е сред магазините, които ежегодно се включват в тази кампания и предоставят редица нужни уреди и стоки за дома на намалени цени.

Вероятно вече сте решили тази година да използвате намаленията, за да се обзаведете с модерни, икономични и удобни електроуреди за домакинството на достъпни цени. Ако обаче още не сте решили какво точно да си закупите, ви предлагаме следните 3 идеи за уреди, които със сигурност ще са ви от полза, ако все още не разполагате у дома с такива.

Уред за здравословно готвене на горещ въздух Tefal Easy Fry

Напоследък все повече се акцентира върху здравословното готвене и хранене, тъй като то не само поддържа добрия имунитет и предпазва от болести, но и съдейства за по-дълъг живот. Ето защо много домакини предпочитат да вземат такъв уред за здравословно готвене, който имитира резултатите от фритюрника, но вместо в много мазнина, храната се готви с горещ въздух и с грил технология. Резултатът са вкусни и хрупкави храни, които при това са сготвени по здравословен начин.

Напоследък в много магазини предлагат различни видове Airfryer, но обикновено вместимостта им не е голяма и за да наготвите за цялото семейство (обикновено двама възрастни и две деца), се налага да пускате уреда отново и отново. Уредът за здравословно готвене Tefal Easy Fry, предлаган в Технополис, е с вместимост цели 4,2 л, което е предостатъчно за цялото семейство.

Интелигентен мултикукър Tefal Cook4Me + нож Tefal Ice Force

Ако имате по-голям бюджет и желаете да инвестирате в нещо, което ще ви спести много време и усилия в кухнята, този уред е точно за вас. Особеното на този мултикукър е, че можете да го управлявате от приложение на телефона си. В него са предварително зададени 150 рецепти, които не само ще улеснят готвенето, но и с тях ще разнообразявате семейното си меню. Уредът работи с приложението Tefal, където ще откриете още над 100 допълнителни рецепти.

За разлика от горния уред на горещ въздух, където по време на готвене периодично трябва да отваряте и бъркате храната, този мултикукър не се нуждае от наблюдение – слагате продуктите, задавате настройките, включвате и той автоматично ще се изключи, щом е готов. Вместимостта му е също страхотна, тъй като побира до 6 порции. То като разполага с автоматично определяне на необходимото количество продукти.

Интелигентният мултикукър се предлага в комплект с универсалния нож Tefal Ice Force, изработен по специалната технология Ice Force за голяма издръжливост.

Хлебопекарка Tefal Pain Dore

Ако все още не разполагате с хлебопекарка у дома, си струва да инвестирате в такава. С този уред процесът на правене на хляб не е сложен и спокойно може да се извърши от някой, който никога не е готвил. При това винаги ще имате пресен домашен хляб у дома, който е далеч по-насищащ, вкусен и здравословен от онзи, който се продава по магазините. Нещо повече, хлябът у нас постоянно поскъпва, а приготвянето му ще ви спести пари.

Уредът разполага с 12 автоматични програми, както и 3 нива на запичане на коричката, така че да изберете това, което ви е по вкуса. Максималната вместимост е 1 кг, но имате избор да направите и по-малко количество от това. Уредът включва и всички необходими аксесоари, които ще ви улеснят допълнително.

Ако вече сте си избрали с каква нова придобивка да изненадате семейството си за предстоящите празници, но искате да направите изгодна покупка, Черен петък, който тази година е на 25-ти ноември, ще ви даде тази възможност.