Сашо Кадиев се ползва с привилегии в Би Ти Ви!

Едва ли има работодател, който да търпи толкова чести закъснения на свой служител, но в БТВ се случва. Александър Кадиев вече 10 години закъснява почти винаги за работа, но въпреки това не бива уволняван.

Синът на Катето Евро се появява на работното си място с началото на „Преди обед“ в 09:30 всеки делник. Всъщност обаче той трябва да отиде в телевизията поне час по-рано, за да обсъди с продуцентите и ефирната си партньорка Деси Стоянова как ще се проведе предаването.

Мамин Сашко обаче не спазва това условие и от входа на Би Ти Ви директно се изстрелва в ефир. Нещо, което той самият неведнъж е признавал.

Понякога дори и за ефир закъснява, което вече е върхът на наглостта. Оправданията му пък са нелепи, защото са свързани с трафика в София.

Според мнозина всеки друг на негово място досега да е изхвърчал от предаването, но понеже е син на известна актриса, Сашо Кадиев продължава да работи в „Преди обед“. Макар да се справя нелошо като водещ, дисциплината му куца и няма как човек без връзки да остане на работа при това поведение.

Синът на Евро по принцип закъснява, не е само в телевизията. Той е крайно недисциплиниран, а причината, която някои изтъкват, е, че не е ходил в казарма.

Кадиев призна неотдавна в „България търси талант“, че майка му е направила всичко възможно да го отърве от военна служба, с което още повече заслужава прякора си Мамин Сашко.