Бербатов се разхожда из столицата с умопомрачително Бентли!Димитър Бербатов

влиза в списъка с 50-имата европейци, които са могли да си позволяват един от най-мощните и луксозни автомобили в света – „Бентли“. [caption id="attachment_417102" align="alignright" width="300"]Бербатов Бербатов е един от малцината у нас, които могат да си позволят подобен звяр[/caption] С топвозилото, под чийто капак се крият 500 коня мощност, Бербо се сдоби преди 5 години. Срещу крупната сума от малко над половин милион лева. Градските легенди гласят, че в автопарка си ритнитопковецът имал още четири почти толкова скъпарски луксозни коли, пише "Ретро". За разлика от много други ценители на хубавите автомобили, футболистът е сред малцината, които не само притежават такива, но се движат с тях съвсем редовно.

От почти година Митко пребивава предимно в България. А дните си уплътнява с бизнес срещи и висене по елитните столични кафенета. Въпреки че е спортист и уж продължава да се грижи за формата си, бившата звезда на „Манчестър Юнайтед“ си пести крачките като пенсионер.

Бентлито си Бербатов паркира точно пред входовете на сградите и институциите, които посещава, за да не походи излишно и метър пеша. Сядайки да хапне в едно от най-актуалните заведения в момента, иначе претендиращият за добро възпитание и европейска култура Димитър отново демонстрира мързел... И липса на обноски, качвайки краката си на празния стол срещу него. На който само след броени минути седна друг човек. Звяр: Бербатов шпори из столицата с умопомрачително Бентли! - Снимка 2