Диана Димитрова шашна аудиторията с признание

Екранната д-р Зорница Огнянова от хитовата поредица „Откраднат живот“ призна във Фейсбук, че е бита. Домашното насилие се случило преди пет години.

Актрисата показа страховити снимки на синините си по лицето и тялото. Най-гадното било, че побоят й е бил нанесен пред тридесетина кибици, нейни колеги, по време на снимачен процес.

Диана Димитрова призова битите жени да не си мълчат. И се закле пред костите на починалата си баба, че втори път на никой мъж няма да позволи да я бие по този жесток начин.

„Най-страшното е, че много хора, с които работих и станаха свидетели на боя,си затвориха очите и продължиха, все едно нищо не се е случило. Същото сторих и аз. Защото ако бях подала жалбата срещу такъв силен авторитет, означаваше, че сама си подписвам смъртната присъда. Днес споделих това, но не търся внимание, нито искам да разравям трупове. Само искам да ви посъветвам да не допускате моята грешка. Мълчанието не е решение“, написа на личния си профил актрисата.

Само че мнозина звезди скочиха срещу нея и здраво я заръфаха.

Те й заявиха в прав текст, че си е свършила работата наполовина. Сред тях е  и бившата съпруга на Джуди Халваджиян. Елена Халваджиян вече има второ дете от новия си партньор.Двамата с първия си мъж се разделиха заради безконечните кръшкания на продуцента.

Тя обаче призова Диана да бъде смела докрай и да назове името на насилника. Иначе нещата остават недовършени. Преди време смелост прояви колежката й Елен Колева. След като скъса с бизнесмена Сашо Майонезата, тя го обвини във физическо насилие, както и в сексуално издевателство.