Звезда от хитовата поредица „Приятели“ съветва момичетата да бягат от пластичните операции

Кортни Кокс, която изигра Моника в сериала „Приятели“, предупреди дамите да „бягат като дявол от тамян“ от пластичната хирургия.

Актрисата, която участва в новия филм „Писък 6“, признава, че най-голямата й грешка в живота е била да ляга под ножа, за да спре хода на времето. Като млада смятала, че като се подлага на пластични корекции дълго време ще запази младостта и свежия си външен вид. Но с времето и годините осъзнала, че това е един омагьосан кръг, от който спасение няма. И не ставаш по- хубава, а заприличваш на чучело, категорична е холивудската звезда.

Защото, когато започнала да води тази битка с времето екранната Моника от „Приятели“ смятала, че постъпва наистина правилно и това е начин да отдалечиш остаряването възможно най-дълго от себе си.

Но в един момент разбрала, че на колкото и пластични операции да се подлага, не само че не ставала по-млада, а започнала да изглежда по-зле.

„Започнеш ли да слагаш, независимо дали да филъри или силикон в лицето си, задействаш принципа на доминото. Нещата в един момент стават по-зле за теб самия. Не ставаш нито по-млад, нито по–хубав, само зависим. И продължаваш да лягаш под ножа, докато не се превърнеш в чучело“, убедена е Кортни Кокс.

Източник: Лупа.бг