Двамата няма как да продължават по този начин! Ники Дойнов не издържа повече!

Екранните партньори в новинарската емисия на Нова телевизия не могат да се търпят един друг повече от пет минути. Ани Салич и колегата й Ники Дойнов непрестанно се карат, а вчера вече нещата стигнали твърде далеч. Между двамата избухнал зверски скандал, а спокойният и уравновесен Ники Дойнов направо излязъл от кожата си.

Ники Дойнов от самото начало се дразнел от начина на работа на Ани Салич и бил убеден, че привличането й в Нова телевизия ще изиграе лоша шега на рейтинга. Когато тези дни действително видял данните с очите си обаче, побеснял. Това разкриха служители от нюзрума на Нова телевизия.

[caption id="attachment_312369" align="alignright" width="300"]Ники Дойнов губи присъщото си спокойствие покрай Ани Салич Ники Дойнов губи присъщото си спокойствие покрай Ани Салич[/caption]

"Ники Дойнов се беше сработил чудесно с Даниела Тренчева. Те дори успяваха да надминат по гледаемост новините с Юксел Кадриев по Би Ти Ви. А сега се оказа, че всичко е била напразно. Вместо да изпише вежди, преместването на Ани Салич извади очи. Ники Дойнов е сериозен и уравновесен във воденето, докато Ани Салич изобщо не му импонира с прекалената си драматичност и груби грешки. Лапсусите й са все по-чести, а понякога отнема думите на Ники Дойнов и предизвиква объркване", коментират колеги на двойката в Нова телевизия.

Вчера например зрителите чуха директните крясъци на Ники Дойнов в ефир, по времето, когато се излъчваше един от новинарските репортажи. "Какво правите, бе?! Да не сте луди?!", викаше Ники Дойнов като се оказа, че още от началото на емисията, в студиото е имало проблем с озвучаването, а роля за това имала и самата Ани Салич.

Ани Салич продължава да вбесява Ники Дойнов с непрекъснатите си закъснения за ефир, заради които всичко трябва да се прави почти в последния момент, а по този начин работата се обърква.

"Така не може да продължават. Ясно е, че Ники Дойнов и Ани Салич не могат да се сработят и в най-скоро време от ръководството са се заканили да вземат кардинални мерки", довериха от нюзрума.