Безспорно най-спорният и обсъждан образ в новия сезон на "Ергенът", е Милена Соколова. 39-годишната парфюмеристка, която се определя като френска аристократка от 19 век по душевност, предизвика не само цунами сред зрителите и потребителите в нета, но и скандал в самото имение в Гърция.

Източници от кухнята разкриха, че след първите си два разговора с Милена, единият от които видяхме снощи, Алек Младенов вдигнал луд скандал на продуцентите. Причината - той останал потресен и наистина разстроен от крехкостта и лабилната психика на Милена, и се разгневил затова, че изобщо са я вкарали в предаването.

"Алек побесня и заяви на продуценти и сценаристи, че той Милена няма да я изгони и ще й дава роза до колкото е възможно по-късен етап, защото няма да й разбие сърцето и да я нарани. Достатъчно болка била изпитала в живота си и самочувствието й било под критичния минимум", разказват източниците.

От историята на Милена с анорексията го побили тръпки на ужас и това се видя и от зрителите снощи, когато Младенов се разплака на пейката до Соколова. Затова и той бил категоричен, че това момиче трябва да получи само нежност и топлина докато е в имението. С което сме напълно съгласни.

Източник: Crimes.com