Зуека пропищя и от Испания

Комикът е напълно сразен от тази постъпка на нагли вандали. Васил Василев предупреди за фалшив профил, с който цоцат наивници за произведенията му.

Бандюгите го застигнали дори в Испания, където актьора се изсели със семейството си.

Те му скроили фалшив профил в Инстаграм, от който изпращали съобщения до приятели и негови фенове в мрежата.

Ментето е пълно с картини на Зуека, вероятно откраднати от реалния му пост. За това съобщи самия Василев  и то от официалния си профил. Но не е съобщил дали има повече информация за крадците, които са сторили грозното дело.

„Този профил е фалшив, въпреки че копира много от нещата на личния ми. Недоумявам как този човек има наглостта да прави това гадно нещо и да се мисли, че е недосегаем“, гневи се комика.

Справка потвърждава, че никнейма е копиран от този на Васил Василев, но се отличава само с една допълнителна долна черта.

Мрежата избухна след написаното от Зуека. Мнозина са потвърдили, че са получили съобщения от менте профила му и дори са го докладвали.Същото сторил и Васил Василев.

Мнозина колеги изразиха подкрепата си за случилото се с актьора и художник. Това направи и екранния му партньор Димитър Рачков, който също пострада с фалшив профил преди две лета.