Зуека е крайно разтревожен от новината, а самата Анна е в шок!

Васил Василев - Зуека е силно разтревожен от страшната новина, която му съобщиха, а любимата му Анна Вичева е изпаднала в шок. Анна роди първото си дете съвсем наскоро, а върху главата й вече се стовари нещастие. Абсурдното е, че то идва не от друг, а от бившата съпруга на Зуека - Нина Димитрова.

Зуека и половинката му Анна Вичева разбрали от сигурни източници, че Нина е ходила при известен ходжа, който им е направил черна магия. Въпреки че се преструваше на благородна и смирена, очевидно Нина не може да прости измяната на дългогодишния си партньор, а още по-малко да приеме щастието му с друга жена.

[caption id="attachment_314665" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека е притеснен за Анна и бесен на Нина[/caption]

Затова Нина впрегнала всичките си познати и издирила надарен ходжа, който направил черна магия за раздяла на Зуека и Анна Вичева, научи вестник "Всеки ден" от свои достоверни източници. По думите на ходжата, магията действала на сто процента, но ефектът й трябва да се очаква не по-рано от месец.

Щом научили за пъкленото дело на Нина Димитрова, Зуека и Анна реагирали по различен начин. Първоначалната реакция на Зуека била да се разсмее и недоверчиво да махне с ръка, тъй като той не вярвал в магии. Анна обаче изпаднала в състояние на пълен шок и страхова невроза, която се усилвала с всеки изминал ден.

Любимата на Зуека се страхувала страшно много не само заради евентуалната си раздяла с актьора, а и защото подозирала, че черната магия може да навреди и в друга посока на семейството й като засегне дори детето им по някакъв начин.

"Зуека е много притеснен за Анна, защото вижда в какво състояние се намира тя. Едновременно с това обаче, е бесен на бившата си жена и ако не го бяха спрели двама приятели, беше готов да отиде при Нина и да стане страшно. От една страна той е абсолютно прав, защото трябва да си чудовище, за да причиниш подобен стрес на една родилка. Защото стресът може да се окаже по-голямо нещастие за нея, от каквато и да било там магия", коментират колеги на Зуека.