Зуека ще посрещне второто си дете в близост до семейството на президента

Зуека отвори не само нова страница в живота си, но и решил да се радва на втората си младост като баровец!

Актьорът подари на любимата си изключителен подарък за миналата Коледа. Фаталната Ани получи за семейния празник не какво да е, а безценна придобивка, където да отгледа детето им, разбра kliuki.bg.

Новата къща на Зуека е в най-модната сред от богаташите зона - село Лозен, област Крушите. Това е новият „квартал на богатите” на столицата и дори самият президент е купил имот на семейството си, пишат от HotArena.net.

Селото е новата страст новобогаташите, които не искат да живеят в Бояна и Драгалевци. Като допълнителна екстра към красивата природа и чистия въздух е и това, че все пак Лозен е съвсем близо до София.

Зуека поделя времето си между работата и новия си дом. Артистът от близо месец е истински къщовник, и имотът си струва –платът е 200 кв. метра и градина от 650 квадрата.

Любопитното е, че имението е собственост на фирмата на Зуека „Дрийм артист“. За да настани майката на бъдещото си дете в „квартала на богатите” Васил Василев е платил 387 500 лева. Парите обаче са дошли от банката, а актьорът е заложил жилището срещу ипотека.

[caption id="attachment_308113" align="aligncenter" width="300"]Зуека ще отгледа второто си дете като принц (или принцеса) Зуека ще отгледа второто си дете като принц (или принцеса)[/caption]

Новите собственици са доволни от покупката – домът е почти идеален. Красива ограда от ковано желязо обхваща градината. Дограмата е нова, а изолацията – отлично направена.

В градината, където ще израсне второто дете на Зуека има дръвчета и чемшир. За сигурността на семейството също е помислено - охранителна система и видеокамери бдят над покоя на влюбените.

Зуека в момента се е превърнал в надзорник. Той не изпуска от поглед майсторите, които правят последните козметичните ремонти. Според „България днес” приятелката на актьора още не се е нанесла окончателно в Лозен. Но и това ще стане, когато се роди детето на Зуека.