Зуека ужаси с огромен белег на крака, претърпял е страшна операция!

Зверска операция на краката крие Васил Василев - Зуека. Комикът шокира зрители на „Като две капки вода“ по време на снощния лайф с жестоки белези на коленете. [caption id="attachment_444074" align="alignright" width="300"]Зуека Зуека крие сериозна операция на краката си[/caption]

Заедно с екранната му половинка Димитър Рачков се съблякоха по бански заради скеч в риалити шоуто. Късите гащета на Зузи обаче откриха плашеща гледка към жестоките разрези на двете му колена.

„Какво се е случило с него“, питаха фенове на „Капките“. По информация на сайта Show.bg на касапската операция Василев се подложил преди години. Когато безкръвните интервенции все още не били възможни у нас. Източници от актьорските среди коментират, че комикът винаги е страдал от проблеми в краката, но никога не е коментирал какво е заболяването.

По стари кадри на Зуека от „Капките“ също откриват въпросните белези. Мистерията с операцията предизвика бурни реакции сред феновете на комика.

Появиха се и конспиративни теории, че актьорът се е подлагал на пластика за удължаване на краката заради комплексите му за ръста. Show.bg уточнява, че подобни операции се правят в долната част на крака – разрезът е при тибията и фибулата (пищяла), така че тази версия се отхвърля категорично.