Зуека е умен човек и е напълно наясно, че ще дойде денят, в който първородното му чедо Девина ще се отдаде на мъж и ще му доведе зет. Само че, като всеки баща, той също се бои панически от този факт и се надява той да се отложи във времето. А и Девина още е съвсем млада, няма за къде да бърза.

Е да, ама то не пита и ето на - девойката доведе зет на татко си, при това работещ в Би Ти Ви, също като нея. Знаем, че Девина Василева беше помощник-режисьор в новия сериал "София вкъщи", а впоследствие започна и да играе в него.

Зуека "дава заето": Щерката Девина му доведе зет от Би Ти Ви! (ето кой й взе акъла - ПЪРВИ СНИМКИ)

Тъкмо от екипа на сериала е и гаджето й - Мартин Кирилов, който се изявява като сет дресър на продукцията на Би Ти Ви. Мартин е млад, може би на същата възраст като щерката на Зуека, а тя е лапнала яко по него.

Девина призна това официално пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова днес, като разкри, че с Мартин са във връзка от цели 11 месеца. През това време никой не е знаел това и са го пазели в тайна, но тя се уверила в чувствата си и решила, че е време да си го признае.

"Представяме си реакцията на Зузи. Ако не хване пушката, та на! Той е далече, живее в Испания, но Девина му е любовта на живота, заедно със сина му и ако някой я нарани, ще му изяде черния дроб", уверяват близки до Зуека.