Розмари Тишер беше буквално попиляна от зрителите на Вип Брадър заради изцепката с Ричи Известното!Скромната и тиха наглед Розмари Тишер

беше размазана от зрителите на Вип Брадър снощи. А причината е повече от ясна - фиаското, което разигра с нея пред камерите Ричи Известното. [caption id="attachment_414335" align="alignright" width="300"]Розмари Тишер Зрителите скъсаха от подигравки Розмари Тишер[/caption] С цел да се задържи в предаването, а и да остане в историята на Биг Брадър като цяло (цитираме го), Ричард Величков реши да "опъне" една от жените в Къщата. Първият му избор се оказа Нора Недкова, но за съжаление плеймейтката беше изгонена от Къщата седмица след старта на шоуто. Усетил, че с Божана и Лора няма да му мине номерът и само ще се напъва напразно, фитнес инструкторът директно налази свитичката Розмари Тишер. Снощи той й бръкна в гащите пред очите на цяла България, докато тя на практика му се поднесе на тепсия. Минути по-късно мрежата се взриви от коментари по адрес на двамата. Но докато Ричи е свикнал да го плюят, Розмарито със сигурност ще се опули. Ето как я подредиха зрителите: "Това тъпо девойче, което анонсираха като модел от световна величина, явно не си знае цената. Евтина та дрънка. Ще и остане прозвище сексиграчката на Ричи Рич". "Той, че е прост е прост, но тази, че е долна кур*а си е такава. "Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава." Толкова просто момиче... Нямам думи, страшна излагация".

"Това момиче е бавноразвиващо се, а тоя е пълен жалкар. Честна дума, повръща ми се само при мисълта за случилото се между тези две едноклетъчни!".

"Тази Розмари е ебати простото същество... Той видя, че е празна тиква и няма много акъл в главата и я оправи". "То бива бива боклуци и отрепки, ама тия двамата удариха дъното... Влезнаха в къщата да ги видим, че съществуват, показаха се какви тиняци са, време е да излизат!". "Розмарин се оказа скрита лимонка. Яко разгонена и тъпа". "Незнам кой е по-тъп маданския момък или Роузито?!?!?! Егаси простотията...". "Имала морална ценностна система... Момиче осъзнай се :D оправиха те в национален ефир, за морал само недей да говориш".

"Розмари е най трудната в света :)))) Тя си има приятел, родителите и ще гледат и тн. И след 5 Мин ДАЙЙЙ МУУУ се гърчи като торен червей".

"Този е жалко подобие на мъж, а Розито горката показа че е много лека женица за съжаление". "А тази девойка джоджен ли е розмарин ли е не можа по ниско да падне".

"Хъ хъ! Хъ хъ! Ще остана в историята на брадъра! Хъ хъ! Малеее, колко е тъп тоя и мазен, ама Розмарата е два пъти по-тъпа от него".

"Тази Розмари е без никакво достойнство и уважение към самата себе си! Приятелят й в момента, в който излезе от формата трябва да й се изхрачи в лицето! Срам и позор за родителите си е тази разгонена к*чка!" - това са само малка част от коментарите, които едва ли ще зарадват българо-германската мома.