Снощното представяне на момиченцата и Крисия доведе до спорове!

Снощното представяне на финалистките в конкурса за партньорка на господин Андреев премина в спорове между симпатизантите на децата. Много от зрителите останаха крайно разочаровани от поведението на Слави Трифонов и екипа му спрямо безспорната фаворитка на публиката Крисия Тодорова.

Момиченцето с уникален глас от Разград изпя великолепно песента "Облаче, ле бяло" и бе посрещнато с огромна радост от публиката. Отношението на Дългия и компания обаче, определено беше странно.

Krisia_TodorovaМоже би това нямаше да се забележи, ако изпълнението на Крисия бе първо по ред, но тя излезе трета. Представилите се преди нея Симона и Ива буквално бяха затрупани с комплименти и коментари, както от Слави, така от двамата му сценаристи и музикантите от Ку-Ку бенд. То не бяха коментари, то не беше чудо.

А чаровната Крисия Тодорова очевидно "мина между капките". След края на изпълнението й, набързо признаха за неземния глас, с който е надарена и... толкова.

За перфектното й изпълнение взеха отношение двама от членовете на Ку-Ку бенд, а самите сценаристи по-скоро запазиха мълчание. Защо, питаха после зрителите!

Някои предполагат, че това е направено умишлено, за да се създаде някаква равнопоставеност между децата, предвид огромната популярност на Крисия Тодорова в нета.

"Дайте да дадем шанс и на останалите. Сигурно това са искали, но Крисия не е виновна, че хората я обичат. И тя трябваше да получи същите овации и мили думи от Слави и екипа му, както останалите, за които коментарите бяха много по-дълги и обстойни", пишат потребители в мрежата.