След снощното предаване "Кой да знае?", Милица Гладнишка буквално трябва да си скъса дипломите - дори и тези от училище, а после да се покрие вдън земя от срам, поне за няколко месеца. Защото резилът й ще се помни дълго време.

Милица Гладнишка отдавна не е първа младост, гони 50-така, а няма знанията и на 20-годишен човек. При това не някакви специфични познания, а най-елементарна обща култура и дори обикновена логическа мисъл.

Тя блесна с простотия на два пъти. Първо като отбеляза за верен абсурдния отговор, че Франция от догодина щяла да забранява производството на вино. А вторият малоумен отговор от нея бе, че коалата няма език.

Вкупом зрители и потребители в нета скочиха и заявиха, че са потресени. Направо ударени от гръм след безумните глупости на Гладнишка, която минава за представител на "интелектуалните" среди у нас.

"Леле, хорааа, тая верно е проста като з@дник! Франция щяла да забранява производството на вино?! Франция?! Която се издържа от това?! Тая изби рибата по тъпотия. А после и коалите нямали езици - че с какво ядат, ма?! Коалата е бозайник, език нямала. Тя език има, ама ти акъл нямаш", потресени са зрители.

Действително резилът е огромен, защото става дума за актьори, а не за чалгарки все пак.

Източник: Crimesbg.com