Невиждан зрителски хейт получи Айлин Бобева, но и самият Евгени Генчев, след като се разбра, че другата седмица изгонената мома ще се завърне в имението. Както снощи видяхме, ергенът не даде роза на туркинята, защото вижданията им за брака и бъдещето бяха коренно различни.

"Аз не си търся гадже тук, търся си съпруга и жена, която ще роди децата ми. Време ми е и го усещам", каза й Генчев, а Айлин му отвърна, че нейното време още не е дошло. След което се опита да замаже положението с куп лиготии, мяукане и търкане на муцунката си в неговата.

Е, Евгени й показа пътя, а Бобева, както и всички останали момичета, останаха с отворени усти от шока. Само че... само че на момето й скимнало, че не ще да си ходи и решило да се върне (нещо, на което, по същата логика, имат право и всички останали напуснали имението преди нея).

Другата седмица Бобева пак се появява в имението, за ужас на Елена и зрителите, и за радост на приятелката си Валерия Георгиева. Оказа се, че наистина богат спонсор на Айлин е платил за връщането й в продукцията, където тя ще остане още седмица, преди да я натирят окончателно.

Зрителите обаче са бесни и много от тях заявиха, че няма да продължат да гледат това фиаско. Те изригнаха и срещу Айлин, но и срещу екипа на формата, който мери с двоен аршин и позволява на една лигла да си разиграва коня.

"Но и тоя Евгени, и той е един тъпанар. Иди ми-дойди ми, а уж сериозна жена си търсел", коментират в нета.