Йонислав Йотов се раздели с дуетния си партньор Лъчо и нещата забуксуваха

Тото от СкандаУ почти заряза музикалната си кариера и се „отдаде“ изцяло на новата си страст, която му става професия-блогърството.

 Рапърът прави онлайн подкаст с известни личности от шоубизнеса.

Но миналата година доста сбърка с интервюто с Тити Папазов. Вечно плачещият треньор на баскетболния ни отбор „сам си вкара автогол“, като призна,

че е насилвал свое бивше гадже от студентските си години и я наказал, като й обръснал косата. Това се случи, когато хората настръхнаха заради битата и остригана Дебора от Стара Загора  и нейния мъчител Георги.

Тото, вместо да се възмути или да изрази по някакъв начин неприятно чувство, се захили като изоглавен и дори се кефеше на чутото от Тити. Това така възмути зрителите, че някои видни рекламодатели се отказаха от договорите си с рапъра.

И неочаквано, вчера, в ефир Тото се разплака. Хората веднага помислиха, че е зареди простотията от миналата година с Тити.

В следващият момент обаче певеца се захили „все едно му белиш яйце“ и заяви, че просто се мести в ново студио. И се обърна към враговете си да не се радват прибързано.

Това поведени обаче не се хареса на зрителите и те яко насметоха Тото в нета.

“Простотията няма почивен ден“, бяха само част от пиперливите им коментари.

Източник: Crimesbg.com