Зрители отново настръхнаха срещу Гала

Водещата на „На кафе“ спретна поредния сакатлък и това накара зрителите да реагират остро.

Причината се оказа гостуването на поп изпълнителя Миро. Темата бе споделянето. Миро от Каризма призна, че не е толкова на „ти“ със споделянето пред непознати и не толкова близки хора.

Но въпреки това той е за да се  споделят не само успехите, но и неуспехите, за да могат хората да си извадят реална представа за живота на светските личности.Миро призна, че хората от неговия кръг все си мислят, както и той, какво ще кажат хората за едно или друго тяхно решение или поведение. Но пък не се е оставял мнението на останалите да ръководи живота му.

„И все пак напира едно желание в мен, да се обадя на всички, които по един или друг начин съм засегнал и обидил, и да им се извиня“, с типичната си усмивка призна певецът.

Само че от панелистите на Гала репликираха, че повечето от тях не разкриват пред непознати гафовете в живота си. Защото чувствали едно особено задоволство, ако нещо неприятно ги сполети.

В приказките се вмести и вездесъщата Гала. Блондинката от Плевен сподели съвсем различно мнение.

„За това, което съм постигнала мога да споделя и с не толкова близки хора. Но обикновено не го правя, защото ми става тягостно, ако човека не би могъл да си позволи материалните блага, които съм успяла да постигна“, изфраска се водещата. Това признание, на фона на бедстващия български народ, възбуди духовете срещу нея.