Съботната поява на Нона Йотова в ефира на БНТ 1 и то преди обед, разбуни здраво духовете в мрежата и вече трети ден е тема номер едно сред потребителите. Снимки от участието на актрисата и бивш червен депутат обикалят мрежата, а хората зоват за едно - мъжът й, Богомил Бонев, да получи медал.

"Дайте му на човека орден за храброст! Веднага! Този мъж не само е издържал 18 години с тази жена, но и явно я обича. Това е чудо, подвиг, който трябва да бъде удостоен с почести", бъзикат се зевзеци в нета.

Майтапът настрана, но Йотова действително се барна в умопомрачителна визия за пред камерите и е безспорен факт, че си я е направила сама. Няма начин да е иначе, защото всеки гримьор, на когото покажат макиажа на Нона, би си направил по-скоро харакири, отколкото да го направи върху нечие лице.

Нона сенки на очите няма, тя има някаква обилно намазана блажа боя в ярко синьо към зелено, а на устните й червилото е също толкова фрапантно. Да не говорим за чудното съчетание с огромните пластмасови обици, които допълват визията ала "стилна дама".

"Леле, ама тази жена огледало няма ли в дома си?! Не се ли вижда, че се докарва като чучело?! А уж интелигентна... Къде е класата, къде е естетиката?! Те и циганките не се носят така", потресени са дами в нета.

Източник: Crimesbg.com