Снощното участие на Мария Игнатова и съпруга й - Ивайло Цветков, познат като Нойзи, в "Черешката", предизвика бум от коментари в мрежата. Двамата се представиха на ниво, според шеф Манчев и взеха награда, но за зрителите най-як остава Китодар.

Колкото до Марийка и Нойзи, мнозина направо ги попиляха. Най-големи бяха критиките към самия Цветков, когото фейсбук потребителите откровено не понасят. Според повечето от хората, Нойзи е студен, надменен и абсолютен позьор.

"Какво прави Мария с тоя бастун, не ми е ясно, но е егати скучния сухар! А и каква работа имаше изобщо на вечерята?! Пак да се покаже, да си направи самореклама, ужас! Поне да беше интересен като човек, да имаше чар и размах, а той - пълен темерут", коментира дама на средна възраст.

Други пък намират Мария и Нойзи за напълно подходящи един за друг, с изключение на едно - помежду им имало химия и страст толкова, колкото и адът скоро ще замръзне (демек никак).

"Не ги ли гледахте?! Да, правят се на големите интелигенти и на перфектната двойка, но са сравнително прясно женени, а не личеше да има грам огън помежду им. По-скоро приличат на добри приятели със сходни интереси", смятат мнозина.