Алекс Богданска изгря в светските страници на медиите у нас преди години, първо като гаджето на Лудия репортер Дани Петканов. Тя работеше и като манекен в чужбина, но просто името й не беше известно. Тогава обаче Александра можеше да се похвали със стотици реклами на билбордове и в списания в Германия, Австрия, Швеция и други страни... просто защото беше истинска.

Да, тя имаше не толкова прав и леко по-голям нос, но точно това беше пропорционално с лицето й и й придаваше онзи неподражаем чар. И ако да си постави силикон в бюста, защото почти нямаше такъв, е оправдано, то да си отреже носа до степен на тоталната му незабележимост, е пълна глупост.

Това смятат и зрителите на Биг Брадър, които от дни настояват Големия брат да "открие изгубения нос" на Алекс. Мнозина започнаха да я сравняват с Емилия като настояват, че двете са се рязали при един и същи хирург.

Истината е, че носът на Богданска става все по-малък и променя цялостно изражението на лицето й, което няма вече нищо общо с естественото й такова.

"Хубава жена беше Богданска, ама е тъпа. Само тъпачка ще се направи клонинг на останалите гъски, след като природата я е направила естествено красива. Утре като и падне носът или замяза на Донатела Версаче, да не реве и да търси кой да я оправи, защото едва ли ще стане", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com