Зрителите скочиха срещу подмяната на водещи в „Сървайвър“

В седмия сезон на приключенското шоу по Би Ти Ви текат промени. Стана ясно, че водещият Владо Карамазов се сменя от бившия футболист Ваня Джаферович.

Любимият актьор бе лице на риалито за силни усещания в последните пет сезона.Те всичките бяха продуцирани от компанията на Евтим Милошев. Седмият сезон обаче ще се продуцира от турска фирма и тя прави рокада на водещите.

Стартът на седмия сезон на „Сървайвър“ започва на 18 февруари. В него ще има два отбора, на публични личности и неизвестни играчи.

Ваня Джеферович сяда на стола на Владо Карамазов. Хърватинът победи в петия сезон на предаването, като грабна голямата награда от сто бона.Бе и водещ на онлайн рубриката зад кадър.

Но на официалната страница на „Сървайвър“ в мрежата много фенове скочиха срещу новината Ваня Джаферович да стане водещ.

„Загубихте ни като зрители. Дълго време „Сървайвър“ се свързваше с Владо Карамазов“,“Ама вие сериозно ли бе, хора? Тъкмо си харесаш някое предаване и бам ,Джаферович изскача оттам“, „Владо ми харесва много…Аман от тези Джаферович, набутват се навсякъде!“, „Като брадавици са тия Джаферович, не можеш да се отървеш от тях, толкова са досадни“, са само част от негативните коментари в социалната мрежа.