Зрителите на "Женени от пръв поглед" попиляха Маги Ангелова!Маги Ангелова, която продължава да е по-известна

като голямата любов на Слави Трифонов, отколкото с работата си като психолог, се превърна в трън в очите на зрителите. Това  пише сайтът Hotnews.bg. [caption id="attachment_426756" align="alignright" width="300"]Маги Ангелова Маги Ангелова беше солидно "нахранена" от зрителите[/caption] Тя трябваше да дава съвети на двойките, решили да се бракуват на сляпо в предаването „Женени от пръв поглед”. Но така и не успя да помогне на смелчаците.

В коментарите си феновете на шоуто са категорични, че не само Маги, но и останалите нейни колеги трябва да си скъсат дипломите.

Зрители нападат още Ангелова, че се е грижила много повече в предаването да се видят краката й и дългата й коса, отколкото личното й отношения към двойките и знанията й по психология. На особен присмех е подложено и участието й в последния епизод. В който тя седеше на неестествено висок стол срещу двойката от Светлозар и Таня, които й обявиха решението си да се разведат. Шегобийци дори предложиха Маги да се качи на полилея, за да вижда отвисоко по-ясно проблемите на прясно бракуваните. Други се възмутиха от отношението й към Светлозар. „Магдалено, ти не си психолог, след като не можеш да видиш явната вербална агресия на жалкия и нагъл комплексар Зари”, пише зрителка. Друга пък отива по-далеч и я обявява за „много зле”. Ангелова се пробва в телевизията още миналата година, като даваше съвети в Би Ти Ви и демонстрираше близост с Мариана Векилска. Явно иска да прави кариера на екрана. Но засега зрителите не са на нейна страна.