Реки от сълзи се изляха вчера в "Съдебен спор" - както пред, така и зад кадър, защото любимата водеща - Нана Гладуиш се прости с предаването. След повече от десетилетие на екран, Нана призна, че е дошло време да поеме по нов път и със сълзи на очи завърши последното си предаване в ефира на Нова ТВ.

С огромен букет цветя и също разчувстван, в студиото влезе, за да я прегърне и изпрати Жоро Игнатов. А Нана се опита да успокои зрителите като ги увери, че новата водеща е прекрасна. "Лично я познавам, разкошна е", каза Гладуиш.

Разкошна ли?! Зрителите останаха в шок като научиха, че не друг, а Ромина Тасевска ще поеме "Съдебен спор". Ромина - бившата миска и панелистка на Гала. И това ако не е изненада, здраве да му речеш...

Изненадата обаче не се хареса на стотици потребители, които изригнаха с меко казано "неласкави" слова. "Тая овца ли баш ще смени Нана?! Да ви пик@ем на предаването оттук нататък! Няма и да го погледнем. Някаква редова лигла, която ще се лензи пред камерите... Да бяхте взели наистина умна, готина и оперена жена, жена с характер и чар, мъжко момиче - като Нана, а не някаква безлична кукувица", беснеят зрители в мрежата.

Със сигурност на Ромина няма да й е лесно, поне в началото, но надеждата е, че с времето хората ще свикнат с нея.

Източник: Crimesbg.com