Новото попълнение в редиците на Би Ти Ви е Гергана Гунчева. Бившата ни Мис България се премести в спортния отдел на медията, където титуляр отдавна е и бившият й вече мъж Петър Бакърджиев. Всъщност Гунчева работи не само с него, но и с неговата екс съпруга Виктория Петрова, та работата хептен заприлича на турски сериал.

Не това обаче впечатлява зрителите, а визията, в която се появява на екран иначе красивата Гери. Знаем, че Гунчева е с естествено къдрави коси, в което е и големият й чар. Но стилистите на Би Ти Ви леко прекаляват в допълнителното им накъдряне, поне според мнението на доста зрители.

В мрежата редовно четем коментари от сорта, че или някой от стилистите на медията завижда на Гунчева и гледа да я окепази, или това е идея на бившия й, който иска да си отмъсти, че го е зарязала.

"Който и да е, моля не правете това с Герганчето! Хубаво е момичето, но защо го правите да мяза на пудел по време на кучешки конкурс?! За мода чували ли сте, за актуални прически за сезона, че и за стил на облекло, защото много пъти и дрехите й са нелепи", пишат потребители. Като дават пример, че в предишни телевизии Гунчева е изглеждала в пъти по-добре.

Истината е, че водещите в Би Ти Ви не определят сами стайлинга и визията си, защото това е задължение на наетите стилисти.