Би Ти Ви получи жесток удар, направо размазващ, още със старта на новия сезон на "Преди обед", когато показаха кой ще седне на стола на любимката Деси Стоянова. Е, седна не един. Седнаха цели три нови водещи в лицата на Зейнеб Маджурова, Франциска Йорданова и Оля Маринова, но вместо "осанна", получиха мощни викове "разпни ги".

Още пилотното им предаване премина под знака на шока и ужаса в нета, където потребители се съдраха да апелират за спиране на предаването, ако не се обмисли смяната на трите.

И не само редовите зрители, но и колеги на въпросните от различни телевизии и радиа изказаха потреса и възмущението си от безумието на Георги Тошев да одобри тези дами.

"Хора, правил съм стотици предавания през професионалния ми път, но такова чудо не съм си и помислял, че ще видя, при това в националния ни ефир. Първо ми идеше да намеря снимки на мачкан лак изтъркана чанта, но се въздържах от възпитание. Нито визия имат тези, нито правоговор, нито нищо. Надвикват се, лигавят се и се хилят като идиотки една на друга на глупостите. Това няма да продължи дълго, сигурен съм. Иначе просто предаването им ще трябва да закрие", коментира кадър на няколко пловдивски медии.

Източник: Crimesbg.com