Зорница Линдарева се срина тотално, изпадна в истерия и иска психолог!

Нахуканата и егоцентрична Зорница Линдарева, която си спечели антипатията на повечето от съквартирантите и бе първата изгонена от Къщата на Вип Брадър снощи, днес се срина напълно. Настанена в трудово възпитателното общежитие заедно с Иво Аръков и Атанас Месечков, Зорница Линдарева изпадна в истерия и настоя да й изпратят спешно психолог.

Причината за това не е мизерията, в която бе принудена да се върне, нито отношението на съквартирантите спрямо нея, а друга - много по-тежка и жестока. Припомняме, че Вип Брадър даде правото на тримата изгонени да следят всяка стъпка и дума на съквартирантите в луксозната сграда и да чуват всичките им разговори, дори тези в изповедалнята.

[caption id="attachment_326213" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева е разбита от чутото и видяното[/caption]

Още снощи Зорница Линдарева се разплака като чу със собствените си уши, че никой не я иска във формата, но днес стана страшно. Тя видя с очите си как Жени Калканджиева и Тачо се прегръщат и целуват като лудо влюбени пред очите на съквартирантите, а Тачо на няколко пъти каза нещо, което я довърши.

Съпругът на Жени Калканджиева не спря да повтаря колко е доволен, че "това недоразумение" Зорница Линдарева си е отишла и че не иска да й вижда "физиономията" никога повече. Тачо прегърна Жени Калканджиева й отново я увери, че Зорница Линдарева е била най-голямата му грешка в живота и че не представлява нищо за него. "Смешна е тази жена и жалка", изстреля Тачо, а Жени Калканджиева деликатно го помоли да смени темата.

Тези думи и видяното, за което нито Тачо, нито Жени Калканджиева подозират, доведе Зорница Линдарева до истеричен пръстъп. Псевдо красавицата изля реки от сълзи и крещеше, че иска да си ходи, а Иво Аръков и Атанас Месечков се видяха в чудо, безсилни да я успокоят.

Предполага се, че от екипа на Вип Брадър ще изпратят психоложката Ани Владимирова, за да поговори със Зорница Линдарева, тъй като в противен случай не е ясно до какво може да доведе нервния й срив. Нищо чудно и Зорница Линдарева да припадне в Къщата, както навремето стана със Златка Димитрова след унижението й от Багата.