Зорница Линдарева е била откарана с линейка в безсъзнание!

Зорница Линдарева е била откарана по спешност в болница днес, след гостуването си при Гала в "На кафе". Изгонената участничка от Вип Брадър припаднала пред очите на хора от екипа на предаването едва минути, след като записите свършили. А притеснени служители се засуетяли край нея и извикали Спешна помощ, която я откарала в болница с линейка.

Припомняме, че Зорница Линдарева отговаряше твърде емоционално на въпросите на Гала в студиото, а на няколко пъти тя бе сериозно захапана от гостите Маги Желязкова, Кристина Патрашкова и най-вече журналистът Антон Стефанов, който открито я обвини в лъжа и измислици.

[caption id="attachment_329018" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева била откарана с линейка[/caption]

Самата Зорница Линдарева призна пред Гала, че не е мигнала през цялата нощ след излизането си от Къщата на Вип Брадър, тъй като непрестанно чела коментарите на зрителите в интернет. А ще припомним, че в по-големия си брой те изобщо не са мили и лицеприятни за бившата любовница на Стефан Манов - Тачо.

С крехката си и ранима психика Зорница Линдарева явно се е почувствала страшно наранена от критиките, обидите и подигравките на публиката, което я е сринало психически. А ако се предположи, че по стария си навик не е слагала нищо в устата си, за да изглежда стройна и красива пред камерите, то припадъкът й е напълно обясним.

"Всички много се изплашихме. Зорница Линдарева свърши с участието си при Гала и излезе в коридора, където говореше с няколко човека. Изведнъж лицето й пребледня като платно, а тя се разтрепери и каза, че не вижда нищо. Миг по-късно се строполи и ако не беше един оператор, който се намираше наблизо и я хвана, щеше да падне на земята и можеше сериозно да нарани главата си", разказват очевидци на страшната случка със Зорница Линдарева.

Припомняме, че Зорница Линдарева имаше подобен припадък и в Къщата на Вип Брадър, но тогава причината бе в изпитото количество алкохол, а спасителят й се оказа Влади Въргала. Тогава тя отново бе хоспитализирана, а лекарите й вляха системи, за да я закрепят и да я върнат в предаването в стабилно здраве.