Зорница Линдарева по-откровена отвсякога пред Люба Колезич!

Бившата изгора на Стефан Манов - Тачо Зорница Линдарева направи стряскащо разкритие в предаването "На светло" пред устатата Люба Кулезич, видя Kliuki.bg. Съперницата на Жени Калканджиева разкри шокиращи тайни от времето на болестта си булимия и призна докъде я е докарала манията за слабост и красота.

"Вместо красива, се превърнах в ужасяваща. Косата ми започна да капе жестоко на цели кичури, а зъбите ми оредяха като на дърта циганка. И всичко това си го направих сама с постоянния глад и системното повръщане на храната. В момента имам изкуствена коса и фасети, за да не си личат пораженията от булимията", призна откровено Зорница Линдарева пред Люба Кулезич.

[caption id="attachment_328970" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева[/caption]

Тя отново разказа, че се разболяла от опасната болест на 15-годишна възраст, когато в пуберитета започнала да лекува нервите и стреса си с огромни количества храна, при това вредна и високо калорична. Манията й да се превърне в копие на Барби обаче, по-късно я довело до необратими последици.

Паралелно с признанията за себе си и болестта си, Зорница Линдарева направи опит да промени негативното мнение на зрителите за себе си като обясни, че в Къщата на Вип Брадър нарочно се е правила на тъпа и ограничена.

"Никога не съм била пряка конкуренция на Жени Калканджиева, защото когато Тачо беше с мен и живеехме заедно, двамата с Жени бяха разделени. Това съм го казвала десетки пъти, но хората са сеирджии и гледат винаги да имат клюки на разположение, дори и да си ги създават сами. Аз съм много интелигентна жена - виж ме сега как се изразявам", обърна се Зорница Линдарева към Люба Кулезич, която обаче не успя да скрие ироничната си усмивка.

В опита си да се издигне в очите на българите, Зорница Линдарева дори наклони разговора към политиката, обяснявайки колко харесва начина на изразяване на Мая Манолова и Татяна Дончева. За късмет обаче не намекна, че и тя би се насочила към управлението на държавата.

След като призна, че е влязла в шоуто заради хонорара, Зорница Линдарева отново бе категорична, че каквото и да става, ще завърши магистратура, за да оправдае очакванията и огромната помощ на родителите си през годините.