Зорница Линдарева бе направена на пух и прах днес и то от съквартирант, от когото го очакваше най-малко!

Ябълката на раздора в Къщата на Вип Брадър - Зорница Линдарева достига все повече предела на нервите си. Тя изпадна в психически срив и избухна в истерия в момента, в който бе принудена да се премести заедно с Иво Аръков и Атанас Месечков в трудово възпитателното общежитие и да гледа оттам всичко, което говорят зад гърба й съквартирантите в Къщата.

[caption id="attachment_326351" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева губи приятелите си в Къщата един по един[/caption]

Днес обаче й се стовари още един удар - от смазващите думи, които изля върху нея човекът, от който тя най-малко очакваше подобно нещо, а именно Атанас Месечков. След като Зорница Линдарева дори на два пъти се настани в леглото му и преспа с него /макар и само в буквалния смисъл/, тя му демонстрира доверие и приятелско отношение.

Затова и думите му към нея днес я съсипаха. Атанас Месечков не издържа и повиши тон на Зорница Линдарева в общежитието, след като и неговото търпение към нея видимо се изчерпа. Деликатният и възпитан до момента танцьор не издържа и избухна срещу Зорница Линдарева с обвинението, че е съсипала цяло едно семейство и най-вече един мъж в лицето на Стефан Манов - Тачо.

Атанас Месечков каза в прав текст на Зорница Линдарева, че е потресен от всичко, което тя е причинила в семейството на Жени Калканджиева и директно я попита какъв човек е и какъв морал има изобщо.

[caption id="attachment_326352" align="aligncenter" width="300"]Атанас Месечков открито нападна Зорница Линдарева Атанас Месечков открито нападна Зорница Линдарева[/caption]

"За какъв морал говориш?! Какъв морал имаш ти?! Ти се провали тотално, Зорница! Съсипа Тачо с каприза си да станеш известна на негов гръб и по-точно на гърба на Жени Калканджиева. А сега искаш да продължиш в същия дух и да съсипеш още мъже. Не разбирам поведението ти и не мога да приема и самата теб като нормален човек", избълва Атанас Месечков срещу Зорница Линдарева, която потърси закрила в лицето на Иво Аръков, но той се направи на ударен.

Припомняме, че тъкмо актьорът Иво Аръков бе този, който гледаше с огромна насмешка на Зорница Линдарева през цялото време и той е последният човек, който би я защитил пред съквартирантите, камо ли пред зрителите.

Тепърва ще видим до какви последици ще доведат думите на Атанас Месечков към Зорница Линдарева, която след разговора им цял ден лежи и се оплаква на Вип Брадър, че се чувства зле. Дали отново не е препила?!