Зорница Линдарева е извън кожата си от решението на Биг Брадър да я прати в по-лоши условия за живот!

Абсолютно недоволна от пращането си в другата част на Къщата остана Зорница Линдарева. Тя е бясна, защото ще трябва да живее в по-лоши условия и вече не обитава Резиденцията. Зори остана едва около два дни в по-приятната част на дома на "ВИП Брадър", след което бе елиминирана от там по желание на съквартирантите. Тя събра цели 8 номинации - елиминации. Заради това манекенката трябваше да напусне шоуто още тази вечер, но Биг Брадър реши друго. Освен нея, Атанас Месечков и Иво Аръков, които получиха по 3 негативни вота, също напуснаха Резиденцията, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_326170" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева ще продължи да тормози Жени Калканджиева с присъстивето си във "ВИП Брадър" Зорница Линдарева ще продължи да тормози Жени Калканджиева с присъстивето си във "ВИП Брадър"[/caption]

Планът на Биг Брадър е тримата да влязат в ролята на партизани и да наблюдават останалите без тяхното знание. Стефан Манов - Тачо обаче много бързо разгада този план и заяви, че със сигурност те не са напуснали шоуто, а са пратени в другата част на Къщата. Веднага обаче изниква интригуващият въпрос дали пък Тачо няма желание Зорница Линдарева да остане.

Истината е, че Зори не бе харесана от самото си влизане в Къщата и това е причината почти целият негативен вот да се излее върху нея. В случая Евгени Минчев е имунизиран от напускане и заради това остана в Резиденцията. Иначе и той трябваше да се прости с нея, тъй като събра доста номинации.

Зорница Линдарева непрекъснато парадира с богатия си род и заможното си семейство. Това е причината тя да побеснее от условията, които й бяха предложени за втори път в предаването. Единствено Месечков от тримата не се бе сблъсквал с другата част на Къщата, но пък изглежда доста доволен, че не бе елиминиран напълно от шоуто.

Зрителите станаха свидетели на поредната лъжа на Биг Брадър, който обяви първите номинации за елиминационни, а след това се оказа, че това не е напълно така.