Режисьорът Зоран Петровски отново се радва на любовта, само година след раздялата му с актрисата Силвия Петкова. Той показа снимка с новата си тръпка, която е сексапилна брюнетка от латиноамерикански произходи. Родена е в столицата на Перу –Лима.

 

Макар новата любима на Зоран Петровски да не е известна от светските хроники, не може да се отрече, че е голяма красавица. Режисьорът показа снимка с нея от къмпинг на морето, където беше и миналата година. Тогава обаче той лекуваше разбито сърце, след като майката на сина му - Силвия Петкова, му показа вратата. А сега е щастливо влюбен. Жената, която му е завъртяла главата, има екзотични черти и секси фигура, става ясно от снимките й в социалните мрежи.

 

Зоран Петровски залюби перуанка

Тя се казва Катерина и живее в София. Съдейки по споделената от нея информация в мрежите, има дъщеря, която е на годините на сина на Зоран – Сива. В последно време Зоран го води навсякъде със себе си, дори и на срещи с приятели по заведенията. Заедно са и на морето, но с тях вече има жена и друго дете.

 

Явно връзката на Петровски с Катерина е отскоро, тъй като допреди 2-3 месеца той не се бе появявал с дама до себе си. разбира се клюките го спрягаха с жени от обкръжението му, включително и с младата актриса Ана Кошко, с която той работи в сериала на БНТ „Войната на буквите", и участничката в „Сървайвър" Анелия, с която бяха близки в шоуто, а после летуваха заедно на морето. Истината е, че с Анна той е имал отношения само като колежка, а по време на ваканцията на морето Анелия е била със своя приятел, когото е запознала с режисьора.

 

Катерина е първата жена, с която Зоки обявява, че има връзка след раздялата със Силвия. Двамата влюбени и техните деца са заедно на морето, а какво прави през това време бившата половинка на режисьора – Силвия Петкова, не е ясно. Напоследък тя като че ли навсякъде се движи сама. Не е забелязвана в чужда компания, освен когато работи, и, както изглежда, е отстъпила правото на отглеждането на сина си на неговия баща.

 

Преди да роди Сива актрисата е признавала, че обича да е сама. Тя до такава степен ценяла времето насаме със себе си, че си организирала самостоятелни планински обиколки, на които носила палатка и нощувала под звездите дни наред, без да срещне човек и да си продума и думичка с някого другиго.

 

Явно тези моменти са й липсвали, докато е била семейна, и сега може би наваксва пропуснатото. Не се е чуло да има нов мъж, но и явно не съжалява, че се е разделила със Зоран. Известно е, че още преди той да влезе в „Сървайвър“ с вече бившата му половинка са обмисляли да скъсат.

 

Първоначално обявиха, че шоуто е спасило семейството им. Само два месеца след финала му обаче то все пак се разпадна. Какво е предизвикало раздялата, не е ясно и до днес. Със сигурност не става въпрос за пари, тъй като Зоран взе 150 хиляди от „Сървайвър".

Важното е, че сега и двамата изглеждат доволни от живота, а синът им е винаги усмихнат, което означава, че също се чувства добре.

Източник: Уикенд