Макар Владимир Зомбори и любимата му – Весела Бабинова да се радват на 3-годишната им дъщеря Йоана, двамата все още нямат брак. Актьорът обаче е решен след края на „Като две капки вода“, където е фаворит за победата, да поправи тази грешка. Той отдавна планирал тази важна стъпка, но все изчаквал правилния момент. Към днешна дата вярва, че времето да вдигне сватба вече е настъпило. Най-вероятно кумове ще са колежката му Луиза Григорова и половинката й – режисьорът Мартин Макариев.

 

Владо и Весела се познавали от години, но в началото били само приятели. Погледите им започнали да се срещат за пръв път в НАТФИЗ, но започнали да общуват по-активно, когато станали част от трупата на театър „Зад канала“. По онова време Бабинова изживявала любов с драматурга Лило Петров, но след това събитията се развили в друга посока и двамата със Зомбори се сближили по време на репетиции. Така постепенно приятелството им прераснало в нещо повече.

Весела Бабинова и Луиза Григорова, раждат децата си на една и съща дата – 28.09.2020 г. Така наследниците на двете, са астрални близнаци, а двете непрекъснато се подкрепят и споделят майчините неволи.

 

Бабинова и Зомбори решават да си дадат шанс за нещо по-сериозно, когато и двамата остават свободни и вече са готови за истинска връзка. „Знаем се отдавна, така че не трябваше в началото на връзката да се опознаваме. Нямаше го периода, в който бягаш от себе си, за да се харесаш на другия. С нея много си помагаме и в професията. Парадоксалното е, че вярва в мен като актьор повече, отколкото аз си вярвам. Тя има много особена органика на сцената, верен подход към ролите и силен характер по отношение на работата си“, споделя звездата от „Капките“ по адрес на благоверната си.

 

Чаровната актриса също се изказва ласкаво за него: „Винаги съм се чувствала много добре в компанията на Владо и ми е било хубаво да прекарвам времето си с него, дори когато бяхме само приятели“.

 

Владимир определя себе си като отдаден родител. Иска да възпита у детето си морални ценности, но не желае да се налага и не подкрепя свръхамбицията, която според него е дори вредна. Важно му е само наследницата му да спортува, защото движението е пряко свързано със здравето.

 

Иначе вярва, че малката Йоана сама ще избере правилния път, по който да върви в бъдеще.

„Искам да кажа, че ако двама души са сигурни дори малко в своите отношения и в любовта си, да не мислят дали да си направят дете, ами да действат, защото това нещо е адски вдъхновяващо за всичко, което прави човек, много осмисля въобще целия живот, съветва Зомбори, който скоро ще мине под венчило с любимата си жена, а дъщеря им ще е шаферка на сватбата.

Източник: Уикенд