Ванга изрекла тези думи на Георги Илиев, а той буквално настръхнал!

Никога не е било лесно човек да притесни, камо ли да изплаши Георги Илиев. Всеизвестно е, че Главния не се е давал лесно, а самообладанието му е било пословично. Единственият човек, успял да го извади от равновесие, е Ванга. Която му изрекла страшно и зловещо пророчество. Това разкрива вдовицата на близък до Георги Илиев подземен бос, също убит преди години.

[caption id="attachment_312597" align="alignright" width="300"]Георги Илиев буквално настръхнал от тежките думи на пророчицата Ванга. След това забравил за тях, но те действително се сбъднали Георги Илиев буквално настръхнал от тежките думи на пророчицата Ванга. След това забравил за тях, но те действително се сбъднали[/caption]

Жената поддържала топли връзки с Георги Илиев и съпругата му Мая и често си ходели на гости. Тъкмо при едно от тези гостувания, тя чула историята лично от устата на Георги Илиев. Шокиращото е, че години по-късно, историята се превърнала в реалност.

Всичко тръгнало оттам, че Георги Илиев бил заведен при баба Ванга от свой авер. Той отишъл при нея по-скоро от любопитство и бил доста скептично настроен. Без да обръща внимание дали й вярва, или не, пророчицата Ванга му заявила, че ще има слава, богатство и много власт, но ще падне, покосен от ръката на човек, чието име носи името на "кръв".

"Той ще е твой човек. Твой човек, носещ името на кръвта. Той ще те убие с изстрел", предрекла Ванга, а думите й буквално смразили Георги Илиев. След като си тръгнал от дома й, той бил много притеснен и затворен, дори отказвал да говори с хората си известно време. После обаче животът си продължил по старому и Георги Илиев забравил всичко.

Докато наистина в един фатален ден куршум прекратил земния му път завинаги. А както вече бе потвърдено и от самата полиция, е факт, че физическият палач на Георги Илиев е Райко Кръвта, който също е бил част от структурите на мощната по онова време групировка ВИС.