Стефан Данаилов вече сериозно мисли за своята смърт, което вкара в ужас феновете му!

Зловещи помисли са обзели актьора Стефан Данаилов. Дори силен по дух човек като него, вече се е предал и мисли за своята смърт. Към момента Ламбо бил отклонил всички предложения в театъра и се бил посветил на друго свое начинание, а именно да организира погребението си, писа "Слава", цитирайки "Уикенд". Легендарният актьор си бил вече харесал парцел в софийските гробища и започнал да урежда документацията тялото му да бъде положено там, след като се спомине.

[caption id="attachment_338381" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов вече подготвя своето погребение Стефан Данаилов вече подготвя своето погребение[/caption]

Въпреки че засега няма смъртоносна диагноза, Стефан Данаилов усещал, че краят му наближава. Болестите следват една след друга, а организмът му все повече не можел да се справя с тях. Ламбо преодоля лимфом преди около година, но наскоро и зрението му рязко се влоши. Дори се заговори, че може да ослепее. Очевидно здравословните трудности са прекършили духа на актьора, а и той вече нямал особено желание за живот, след като съпругата му почина, научи Kliuki.bg.

"Не мога да разбера защо бърза така. Никой не мисли за смъртта, ако тя не е неизбежна. В случая Ламбо може да живее и много години още, не се знае. Така само предизвиква дявола." - пише един от почитателите на Стефан Данаилов.

Според други информации обаче, които до момента не са потвърдени, лекарите са съобщили на Ламбо, че е неизличимо болен, заради което той започнал да мисли за своето погребение. Това обаче засега остава малко вероятно, тъй като няма причина актьорът да крие от обществеността истинското си здравословно състояние. Най-вероятно просто е решил да се подсигури от рано.

"Той е човек от онова време, в което имаше ред и дисциплина. Сигурно затова мисли за времето след него, за да не бъде в тежест на близките си." - казва още фенът му.