Известната ясновидка винаги познава в гаданията си!

Известна ясновидка от Перник е предрекла смърт на известни личности. Тази потресаваща новина съобщи лично Митьо Крика пред сайта blife.bg. А най-зловещото е, че предсказанията й са се сбъднали.

Първият, чиято кончина е видяла врачката, бил скандалният журналист Боби Цанков. По онова време той отишъл при нея в компанията на Митьо Крика, но влязъл в стаята сам, а Крика останал да чака в коридора.

vrachkaЩом Цанков излязъл навън, бил бял като платно и треперел от ужас. Дни по-късно вече не отивал никъде сам, а за сигурността му бдели няколко въоръжени бодигарда, разбра Kliuki.bg.

За жалост обаче това не попречи на незаловените и до днес килъри да го разстрелят показно в самия център на София, докато Боби Цанков бързал за срещата със своя адвокат. Убийството стана на 5 януари преди четири години, а полицията и досега е с вързани ръце относно самоличността и местонахождението на палачите му.

Вторият, на когото пернишката ясновидка предсказала края, е популярният астролог Иван Станчев, който взимаше дейно участие в предаването на Гала. Станчев се разболя от страшна болест и почина преди няколко години.

Като преди това бе тръгнал по окултни специалисти и лечители, за да търси надежда за изцерението си. Уви, въпросната перничанка не спести и на него зловещата истина, коментира Митьо Крика.