Театралната звезда Мариус Куркински вече 2 години е много притеснен и животът му е станал истински ад. Причината е, че се страхува до болка от COVID-19.

Ивайло Стоянов, както е истинското име на режисьора, има всички дози ваксини, но това не спира уплахата му. Затова той спазвал всички противоепидемични мерки. Носел маска на лицето дори на открито, миел си ръцете по 20 пъти на ден, а в себе си винаги носел дезинфектант.

Идолът на няколко поколения гледал да не излиза много от вкъщи. Правел го само по работа, а в свободното време се криел у дома, уплашен да не го пипне коронавирусът.

Близки до актьора издават, че той винаги е бил много отговорен за здравето си и винаги се е грижил за него. Още като млад се страхувал от един куп болести и се опитвал да води здравословен начин на живот, доколкото се позволява това на човек, завършил НАТФИЗ.

Последните години обаче били истински ад за Куркински. Освен че се страхувал за живота си, той понесъл и много финансови загуби от отменените си спектакли заради Ковид кризата. Това се отразило на джоба му и днес се налага да работи двойно, за да възстанови щетите си.