Силвена Роу се радва на голям брой последователи, но разбира се, не е лишена и от хейтъри. Ама истински хейтъри, които сипят брутални обиди и ругатни по неин адрес, при това в собствения й профил.

Някои от тях са известни - като колегата й кулинар шеф Петров, който преди време я нарече "изсушен чироз" и на когото тя отвърна културно, но подобаващо. Други пък са съвсем обикновени хора, решили явно да се сдобият с няколко лайка на гърба на Роу.

Последният такъв, който извади Силвена от кожата й, бе на име Ивайло. Тя не съобщи фамилията му, а просто го нарече "някакъв си човечец". Та същият този човечец, незнайно защо е намразил Роу до ента степен и избълва страшна помия по нея.

"Тая злобна тлъста бабуля какво ми се прави на гуру?! Наблъскала се отгоре до долу с ботокс и си мисли, че е млада и красива, ми не си! Мазна си и си чиста дъртофелница" - всички тези потресаващи обиди изсипа човекът по адрес на Силвена, която не просто го блокира, но и го показа първо на всички, за назидание.

"Когато има такива долни постъпки, те трябва да се показват. Особено ако са на гърба на хора, които са постигнали всичко сами в живота си, само със собствената си глава и усилия", отсече Силвена Роу.