Мони Зингинер, която е ориенталска танцьорка и кандидатка за сърцето на Ергенът - Евгени Генчев, не спира да се прави на жертва в предаването. Знаем, че половината момичета са против нея - било то тайно или открито, а зрители нарекоха злобарки най-явните й врагини - Габриела Бланко, Теди и Айлин Бобева.

Е, в крайна сметка може да се окаже, че Мони наистина не е повече стока от тези, срещу които роптае. Дори обратното... Брутална истина за нея първо шокира, а после отврати много от потребителите, които я нарекоха "противна и куха" лейка.

Защото се оказа, че въпросната Мони не е по-различна от Джулиана Гани. И двете имат само едно нещо в главата си и това е визията им. Зингинер изгубила малкото си мозък дотам, че да избяга от училище навремето, за да си постави... силикон в пазвата, щото, видиш ли, искала големи бомби. А джуките надувала няколко пъти.

"И всичко това, цялата тази пародия, е за да се хареса на богати и дърти мъже с кинти, които да я викнат да им друса гьобеците, а после и друго да им друсне... Хайде да не се лъжем, а?! Всички се сещат какво точно прави Монито по нощите и не само", коментират потребители в нета.