Станислав от „Хелс Китчън“ е един от малкото, който успя да оползотвори наградата си от сто бона

Нацепеният готвач, който всяка сутрин се явява в предаването на Гала „На кафе“, а блондинката не спира да се облизва по него, вече си е надвил на масрафа.

По домът, който мачото купи миналата година в Перник, откъдето е неговата съпруга Божидара, е пръснал половин милион за обзавеждане.

Близки до топ кулинаря споделят, че Станислав хвърлил двойно повече средства, отколкото за покупката на самия имот.

Той държал всичко да е лукс, затова се допитал до най-известните интериорни дизайнери в столицата. Много средства вложил в обзавеждането на кухнята, където ще прекарва по-голямата си част от времето.

„Няма да казвам точни суми, защото това не е от съществено знамение. Но искам всичко в дома ни да е уникално, защото това е нашето семейно гнездо с Божидара.Смятам, че трябва да е уютно и изпипано до последния детайл“, споделя Станислав.

Негови приятели му се присмиват, че толкова се е вманиачил в обзавеждането, че постоянно се допитвал до феновете си в нета. Което му изиграло лоша шега.

„Откъде толкова пари има за покупка и за обзавеждане на апартамента си?Това намирисва на далавери“, не спират да го заливат с гнусен хейт в мрежата.

Миналата седмица той отвори нов сладкарски цех, а есента яхна мощен джип.

„Парите му са от усилената работа, работи почти денонощно“, защитават го роднините.

Източник: Crimesbg.com