Златка Райкова отново изпъкна с….

Заради незнанието или емоционалната си бедност, но плеймейтката намери с какво да се хвали.За да натрие носа на Благо Джизъса, че е ценена и „добре обслужвана“ Русата се похвали, че ката ден тя  и Карен мачкали чаршафите.И побърза да сподели в социалките, че така заздравявали връзката си.

 „Че какво друга да правят? На какво друго да се радват, освен един на друг. И когато бяха с Благо Джизъса в Къщата на Големия брат , пак не блеснаха с умствени способности, а се усамотяваха и комай само това правеха. Ама каква стана накрая, шавливецът пак я накичи с рога и избяга“, подиграха й се в мрежата.

Както бяхме щедро уведомени пак от Ресата Златка, тя забременяла само два месеца след запознанството им. С гаджето не спрели да правят опити за бебе и накрая намерението им се случило.

 Златка Райкова, вероятно да смекчи новините около интимния й живот с арменеца, се оплака, че в началото все й се гадело, чувствала умора и дори пипнала коронавирус. Но сега вече била добре и се чувствала превъзходно.

„Няма ли кой да й каже, че в един момент не бива да интимничи с партньора си?! Толкова ли не може да спре за известно време и вместо за себе си, да помисли за нероденото си бебе“, погнаха я и майките в нета.