Сватбата на Златка Райкова и Карен Хачатрян мина и замина тази събота. Двамата са вече законно женени, Златка е спокойна, че се видя булка, а тържеството мина чудесно. Да, чудесно, но не и толкова чудесно, колкото се опитва да го изкара "пенсионираната" плеймейтка.

Златито се напъна да докаже, че сватбата й струвала 300 000 лева. Да, да - точно 300 бона, добре четете. Че то Парис Хилтън няма да се омъжи за толкова... Явно Райкова или г-жа Хачатрян, както вече може да се именува, е подшушнала на гостите си и някои медии да разправят тези небивалици, за да се види каква е звЕзда.

Златке, посмали малко: Луд смях предизвика сумата, която Райкова уж пръснала за сватбата си! (виж тук + НОВИ СНИМКИ)

Само че, първо - Райкова няма бизнес, който да е толкова успешен, че да позволи да пръсне тези пари за един ден и второ - не е омъжена за милиардер, нали?! Каренчо може да е много готин и супер пич, но със сигурност не е сред топ богаташите в страната.

Златке, посмали малко: Луд смях предизвика сумата, която Райкова уж пръснала за сватбата си! (виж тук + НОВИ СНИМКИ) - Снимка 2

"Много е смешно, когато някоя от нашите кифли и бръмчалки, все едно не ги знаем, започне да се прави на Кейт Мидълтън. Абе, моме, ти да не си жената на Кирил Домусчиев - най-малкото?! Откъде ще ги извадиш ти тези пари, да не говорим за Карен?! Да, може да имате такава сума и малко отгоре, но това ви са парите за живот, а не парите за една сватба", смеят се потребители в нета.