Красавицата се чуди как да оправи нещата с гаджето си

Златка Райкова се отърва от дразнителите в Къщата в лицето на Джийсън и Пенка, но спокойствието й още не се е върнало. Тъкмо обратното, тя е неутешима. След едно от излизанията си от Къщата, Райна я осведомила, че цялата страна говори за нея и всички обсъждат скандалното й минало. Под лупа били разглеждани и връзките й в други мъже.

Това доведе Златка до ръба на нервен срив и огромен страх да не загуби любимия си Георги. Явно блондинката не му е разказала за всичките си авантюри, които според запознати, наброяват повече от 200. За крехките си 27 години, русокоската показа завиден опит.

rusata-zlatkaЗлатка мачкала чаршафите на кого ли не - от мутри и съмнителни типове, през бизнесмени и адвокати, та дори и до политици. Болшинството от мъжете били за нея само реклама и тя бързичко си тръгвала от постелите им. Факт е обаче, че по този начин името й е олекнало и истината едва ли ще се хареса на Георги, колкото и да я обича.

А и дали ще й повярва, че щом веднъж е живяла по този начин, няма да го направи пак. Знаем, че ММА борецът не разполага с кой знае какви финансови възможности, а Злати е доста скъпа за поддържане.