Златка Райкова се венча за своя настоящ възлюбен преди няколко дни. Интересното обаче е, че на снимките от църковната церемония само тя изглежда щастлива, докато Карен дори веднъж не се е усмихнал.

Арменецът изглежда направо съсипан от тази сватба. Намръщен е и отвсякъде си личи, че не му е комфортно, че се жени.

Едно е да се подпишеш в Ритуалната зала, а съвсем друго да се ожениш в църква. Карен по принцип е много набожен, което личи по татуировките му с кръстове и явно не е убеден, че тази жена е жената за него до края на дните му.

Все пак не бива да се подминава фактът, че Карен е нагърбен с отглеждането не само на своето дете, но и на това на Благой Георгиев. След като Джизъса се раздели със Златка, малкият Благой се отглежда от арменеца, а бившият футболист изобщо не се сеща за него.

Едва ли на Карен му е много приятно да бъде пастрок. Може и затова да се е намръщил в църквата, защото дори един ден да се разведе със Златка, пред Господ вечно ще бъде с нея.

Всеки мъж би имал колебания дали иска да е вечно с толкова лека жена. Миналото на Райкова е направо скандално, колкото и да иска да го изтрие.

Златка сияе на сватбата си, а Карен е съсипан! Арменецът не иска брак с тази „леката”, но вече е късно (СНИМКИ)

Златка сияе на сватбата си, а Карен е съсипан! Арменецът не иска брак с тази „леката”, но вече е късно (СНИМКИ) - Снимка 2

Златка сияе на сватбата си, а Карен е съсипан! Арменецът не иска брак с тази „леката”, но вече е късно (СНИМКИ) - Снимка 3

Златка сияе на сватбата си, а Карен е съсипан! Арменецът не иска брак с тази „леката”, но вече е късно (СНИМКИ) - Снимка 4

Източник: Crimesbg.com