Бившата на отявления женкар Благой Георгиев буквално закла и него, и новата му жена - Полина Спасова. Зарязаната от футболиста Златка Райкова вече не само има нов мъж, но и годеник в лицето на Карен Хачатрян. Въпреки това обаче обидата от Благой още я гложди и тя не пропуска сгоден случай да му натрие носа.

Ето, че такъв я споходи преди дни, когато се разбра, че скоро Джизъса ще остави младата си булка сама за няколко месеца, за да стане участник в "Сървайвър". Разбира се, идеята на Георгиев е да лапне 200 000 лева от предаването, за да скърпи бюджета си, който от години хич го няма, но съпругата му изобщо не е доволна.

И докато Полина се тръшкала и сърдела на Благой, в опити да го разубеди и да го накара да се откаже от "Сървайвър", то бившата му Райкова наляла допълнително масло в огъня. Близки до нея разкриха, че от дни тя не спирала да се смее и се басирала как бракът на Благо ще приключи на момента, щом излезе от шоуто.

"Готова съм и на милион да се обзаложа! Познавам този човек до болка, знам му и кътните зъби. Това момиченце Поли нека да му се порадва колкото може докато е при нея, защото замине ли, ще се върне с поредната. Слушайте какво ви казвам и си запишете дори - ако Благой влезе в "Сървайвър", ще излезе оттам влюбен. Отново", разкриват запознати "пророчествата" на плеймейтката.

Не е нужно да обясняваме как са се отразили те на Полина, която и без това няма особени причини да вярва сляпо в мъжлето си.