Опасна е Златка Райкова, коментираха потребители в нета след като нейни фенове упорито я питат за Сървайвър, където ще участват не един, а цели двама от бившите й мъже. При това не става дума за гаджета. С единия - Георги Валентинов, тя беше сгодена, а с другия - Благой Георгиев, имат общо дете.

Русата Златка обаче е категорична, че не иска да се връща назад, защото има прекрасен живот, с любим мъж и не я интересува миналото, нито хората в него. И заяви, че не смята дори да натисне еднократно копчето на телевизора, за да гледа изявата на Георги и Благо в предаването.

"Какво да им гледам на тия суяци?! Дреме ми! Единият не успя да задържи жената до себе си, а другият е толкова мъж и баща, колкото аз съм Юрий Гагарин. Смешно ще ми е ако ги гледам, а предпочитам да не се надсмивам на хора, с които съм била", иронично подмятала Златка под и над път.

Фенове обаче я предупреждават да си мери приказките и да не забравя, че тя също е била доста шавлива през годините и е сложила рогца на не един мъж. Сега Златка е с Карен Хачатрян и очаква скоро появата на бебето им, което ще е второ дете за нея и първо за него.

"А дано поне за Карен да няма подобни приказки и коментари след време, че знае ли се... Ама що ли не ни се вярва, че това ще е последната любов на Златито?! Все си мислим, че преди да е пораснало детето, ще има нови емоции и нови имена", смеят се зевзеци.