Дни преди да роди второто си бебе и да направи Карен Хачатрян татко за първи път, Златка Райкова реши да се изчисти от миналото и да сложи край веднъж завинаги. За целта тя реши да разкрие на последователите си нещо, което никога не била казвала за връзката си с Благой Георгиев.

А именно - Златка призна, че не е била влюбена в Джизъса никога. Не е зарязала Георги Валентинов заради футболиста и не си е била изгубила ума, както се твърдеше. Причината е, че се намирала в много тежък за нея момент, в който се чувствала сломена.

"Бях като изгубена преди четири години. Нищо не ме интересуваше, като в дупка се намирах и не виждах смисъл в нищо. Да, тогава бях сгодена за Георги, но явно не е трябвало да го правя, не е бил моментът. Човек преминава през множество подобни състояния в живота си като за едни си има причина, а за други не, или поне ние не я намираме. Точно заради този период се хванах с Благой и направих огромната си грешка", разкрива Златка.

Тоест тя даде да се разбере, че ако всичко в живота й е било нормално, изобщо нямаше да се поддаде на чара на Благо и да се хване с него. Но тогава пък нямаше да има и сина си Благойчо.

"Започнах да вярвам, че всяко нещо идва с времето си и щом ти се е случило, значи е трябвало и е имало защо. Сега съм щастлива и най-вече осъзната", казва Райкова.